De Johanneshoeve wint Oranje Zoover Award

Winnaars Zoover Awards accommodaties 2016 bekend

Eind september zijn in de Winkel van Sinkel in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt.

De Johanneshoeve in Westerhaar-Vriezenveensewijk wint een Oranje Zoover Award. De consument heeft gedurende negen weken massaal haar waardevolle stem laten gelden. Binnen de zeven categorieën hebben meer dan 3.000 accommodatiehouders gestreden voor een Gouden of een Oranje Zoover Award.

Tijdens de feestelijke award uitreiking was - naast de Beste en de Populairste - de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

De consument beoordeelde De Johanneshoeve met een waarderingscijfer 9.3.

“We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. Samen met onze medewerkers werken we om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit weer wordt beloond met een Zoover Award. Dit maal een Oranje Zoover Award in de categorie appartementen/Aparthotel, aldus de familie Schipper.”

Oranje en Gouden Awards De best gewaardeerde accommodaties (met hoogste gemiddelde score) en populairste (met meeste stemmen) zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Voor een overzicht van alle winnaars kijk op: zooverawards.nl/