Constructief overleg tussen gemeente en bestuur TTI over openingstijden Middendorpshuis

Den Ham, 13 juli 2017. Zoals bekend is dinsdag in de vergadering van de gemeenteraad Twenterand ook de sluiting vanaf 17 juli as. door het TTI voor publiekstaken in het Middendorpshuis in Den Ham aan de orde gekomen.

Een dringende oproep is gedaan om toch nog mogelijkheden voor een oplossing te onderzoeken. In een spoedoverleg woensdagmorgen 12/7 hebben vertegenwoordigers van de gemeente Twenterand en de voorzitter van het TTI namens het dagelijks bestuur van Twenterand Tourist Info overleg gepleegd om sluiting van de publiekstaken door TTI in het Middendorpshuis in Den Ham te voorkomen. Gemeente en TTI hebben elkaar gevonden in een regeling waarvan de details de komende dagen worden uitgewerkt.

Het goede nieuws is dat er een oplossing is gevonden voor de periode 17 juli t/m 9 september aanstaande. Het TTI zal in deze periode, zoals gebruikelijk voor het hoogseizoen, geopend zijn op dinsdag t/m vrijdag zowel gedurende de ochtend als de middag. Ook de zaterdagochtend is het TTI geopend. De maandag is het TTI gesloten. Via de website, Facebook en via mededelingen bij het Middendorpshuis worden de openingstijden aangegeven.