Oktoberfeesten Vriezenveen

locatie
Grote tent, Vriezenveen

Het enige grote concert met live band dat Frans Bauer dit jaar in Overijssel geeft is op vrijdag 27 oktober tijdens de Oktoberfeesten. De avond wordt verder gevuld met de Holland Show Band en de zingende fietsenmaker, Leon Schipper.

Op zaterdag 28 oktober staat het Oktoberfest Vriezenveen op het programma. Dirndls, Lederhosen, lange tafels, bratwurst en veel grote pullen bier dat is hét recept voor een geslaagd Oktoberfest. Dit jaar is de sfeervolle tent is weer een stuk groter dan de vorige editie omdat het vorig jaar, voor de derde keer op rij, lang van tevoren was uitverkocht. Het programma bestaat dit jaar onder andere uit de Vjenneländer, de populaire Vriezenveense band Original Stimmungsmacher, en als klap op de vuurpijl de beste Helene Fischer Double van Europa. Daarnaast zijn er in de sfeervolle feesttent nog een paar bijzondere surprise-acts te bewonderen en wordt aan het begin van de avond het traditionele vat bier aangeslagen en rondgedeeld door notabel Vriezenveen.

Zondagmiddag 29 oktober worden de Oktoberfeesten gemoedelijk afgesloten met Folk & Bock, het gezelligste bokbierfestival van Twente. De middag staat in het teken van bijzondere bokbieren drinken onder het genot van de live muziek van Irish folk band The Beggars’ Clan én lekker eten. Bovendien zijn er voor de kinderen diverse activiteiten. De entree van dit evenement is helemaal gratis.

De kaarten voor het concert van Frans Bauer en het Oktoberfest Vriezenveen zijn vanaf vandaag online te koop via www.mdzk.nl en bij alle Primera winkels in Nederland. Vanaf zaterdag 15 juli zijn de kaarten ook te koop bij geselecteerde voorverkoop adressen in de regio