Nieuwjaarsconcert Symfonisch Blaasorkest Overijssel

prijs
€ 10,00
locatie
Theater Het Punt, Vroomshoop

Een Nieuwjaarsconcert met natuurlijk een mooie wals en de bekende Radetzky Mars.Kaarten zijn online te koop via www.welkombijhetpunt.nl

Pianist, dirigent én Vroomshoper Gezinus Veldman levert zondag 14 januari een belangrijke muzikale bijdrage aan het Nieuwjaarsconcert van het 43 musici tellende blaasorkest van Overijssel. Bezoekers worden getrakteerd op een aantal traditionele Nieuwjaarsstukken als de Chineser Galop en Carmina Burana, maar ook filmmuziek, hobo/orkest, piano/orkest en diverse solonummers van Veldman zullen niet ontbreken. Kortom, een bijzonder muzikaal feestje om het nieuwe jaar mee in te luiden!

Gezinus Veldman zal tijdens het aankomende Nieuwjaarsconcert een tweetal stukken spelen samen met het SBO en een gedeelte van het programma zelf invullen met onder andere zijn eigen bewerking op de “Radetzky mars”. Veldman vertelt: “Ik zal ervoor zorgen dat mijn medewerking een boeiende aanvulling zal zijn op het programma van het SBO, kleurrijk en met een mix van veel stijlen. Naar mijn bescheiden mening zal het Nieuwjaarsconcert aantrekkelijk zijn voor een groot publiek”.