Rabo Familiefietsdag

prijs
gratis
locatie
Grill- en Partycentrum De Zandstuve, Den Ham

Fietsliefhebbers kunnen starten in Almelo, Geesteren, Tubbergen, Den Ham, Hellendoorn en Markelo. U bent, eventueel samen met uw hele gezin, van harte welkom.

Rabobank Noord en West Twente houdt op zondag 17 september haar jaarlijkse Rabo Familiefietsdag. Speciaal voor deze dag zijn nieuwe fietsroutes uitgezet met diverse startlocaties. Fietsliefhebbers kunnen starten in Almelo, Geesteren, Tubbergen, Den Ham, Hellendoorn en Markelo. U bent, eventueel samen met uw hele gezin, van harte welkom.

Vanuit Twenterand kunt u zondag 17 september tussen 9.30 uur en 13.30 uur starten bij De Zandstuve, Dennenweg 11 in Den Ham. Medewerkers van de Rabobank staan klaar om u in te schrijven en de route te verstrekken. Als fietser kunt u kiezen uit een fietsroute van twintig of een fietsroute van veertig kilometer.

Deelname aan de Rabo Familiefietsdag is gratis en opgave van tevoren is niet nodig. Bij de start ontvangen de deelnemers de fietsroute en iets lekkers voor onderweg. Op het eindpunt nodigt de Rabobank de fietsers van harte uit voor een welverdiend drankje.

De Rabobank hoopt op mooi weer, zodat u ultiem kunt genieten van een prachtige Rabo Familiefietsdag. Graag tot zondag 17 september!

Voor meer informatie: www.rabobank.nl/nwt. Tijd: van 09.30 uur tot 13.30 uur