2e Editie Eendrachtig Bierfestival

prijs
gratis
locatie
IJsclub de Eendracht, Vriezenveen

Bij binnenkomst kunnen de bezoekers een proefglas en munten kopen, waarmee ze terecht kunnen bij 10 verschillende (micro)brouwers. De toegang is gratis.

Op zaterdag 23 september organiseert de IJsclub De Eendracht voor de 2e keer het Eendrachtig Bierfestival op haar terrein aan de Geesterenseweg 11 in Vriezenveen.

De opzet is iets anders dan vorig jaar, maar voor de bezoeker is er weer volop heerlijk bier te proeven. Bij binnenkomst kunnen de bezoekers een proefglas en munten kopen, waarmee ze terecht kunnen bij 10 verschillende (micro)brouwers. Het betreft vooral regionale brouwers. Iedere brouwer neemt drie a vier verschillende speciaalbieren mee, waardoor men ruime keuze heeft uit de verschillende bieren. Uiteraard wordt de inwendige mens ook niet vergeten en zal de proeverij worden omlijst met gepaste muziek en vrolijke noten.

Deze geweldige bierbeleving is te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur op de thuislocatie van de Eendracht, Geesterenseweg 11 te Vriezenveen en de toegang is gratis.

Tijd: van 15.00 uur tot 21.00 uur