Springkussenfestival XL

prijs
gratis - € 5,00
locatie
Grand Café en Sportcafé Het Punt, Vroomshoop

Kinderen tot 12 jaar zijn welkom tussen 11.00 en 17.00 uur.De entree bedraagt € 5,- p.p. dit is inclusief een beker ranja. Ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.

In de herfstvakantie kunnen kinderen weer een dag komen springen en spelen in Het Punt! Op vrijdag 27 oktober organiseert Het Punt samen met Dennis Verhuur een geweldig springkussenfestival! Na het succes van het springkussenfestival in de voorjaarsvakantie komt dit geweldige succes terug! Opnieuw zal de sporthal omgetoverd worden tot een springparadijs met verschillende springkussens en spellen. Een geweldige stormbaan kan natuurlijk niet ontbreken. Nu nog groter en met nog meer springkussens en spellen! Voor ouders (en uitrustende kinderen) zal er weer een Horecaplein gerealiseerd worden.

Kinderen tot 12 jaar zijn welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Kom dus op 27 oktober naar sporthal Het Punt voor een geweldige dag springen en spelen. De entree bedraagt € 5,- per persoon en dit is inclusief een beker ranja. Ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen.